Skip to main content

Welkom aan de Union Nautique
de Bruxelles, roeivereniging.

APPRENEZ L’AVIRON AVEC NOUS
Sinds 1874

De Union Nautique werd in 1874 in Brussel opgericht

Hoewel je in het centrum van Brussel geen roeiboten zult zien op het kanaal, is het, net als in zoveel andere metropolen, mogelijk om aan de rand van de stad te roeien.

Het grondgebied van Brussel telt dus verschillende roeiverenigingen, van het westen tot het oosten van de stad: de Cercle des régates de Bruxelles (CRB), de Sport Nautique Universitaire de Bruxelles (SNUB), de Royal Sport Nautique de Bruxelles (RSNB), onze club de Union Nautique de Bruxelles (UNB) en de club Akhénaton.

De UNB en de RSNB liggen naast elkaar op de Vilvoordse dijk en delen hetzelfde opstapponton, aan het kanaal van Willebroek. De twee clubs onderscheiden zich echter duidelijk door hun kleuren: rood en groen voor de RSNB, marineblauw en wit voor de UNB.

Pour les débutants et les confirmés
De Club

Ontdek het UNB eigendom : zijn clubhuis en tuin

Kom ons bezoeken op 172, Chaussée de Vilvoorde of contacteer ons per e-mail (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.) of via Instagram. Je kunt je ook inschrijven voor de initiaties door op het tabblad ‘Roeien’ te klikken.

Volg ons nieuws op onze Facebook- en Instagrampagina's!

UNB roeiers in beeld
Clip promotionnel du port de Bruxelles